Ce zic clientii nostri

Testimoniale

“A fost ziua pe care o voi preţui pentru totdeauna. Am făcut alegerea să mă căsătoresc cu un bărbat pentru tot restul vieţii mele şi ... datorită bunei organizări de la Brilliant Parc, am putut să mă bucur întreaga zi de nunta mea! Echipa de acolo a înţeles cât de important a fost pentru mine să mă pregătesc mental pentru cea mai mare zi din viaţa mea. Au făcut totul pentru a-mi satisface orice dorinţă. Profesionalismul şi atenţia la detalii sunt de neegalat! Ne-am simţit foarte bine şi totul a fost dincolo de orice aşteptări pe care le-am fi putut avea!​ Mulţumim!”

Raul & Alina Avram

“Am luat cea mai bună decizie atunci când ne-am hotărat să ne căsătorim la Brilliant Parc. A fost prima dată, dar, cu siguranţă, vom alege şi pentru evenimente viitoare aceeaşi locaţie minunată. Spectaculos! Vă mulţumesc, vă mulţumesc pentru tot ce aţi făcut pentru a face nunta noastră atât de minunată. Știu că noi am fost nişte clienţi mai dificili, dar, când am spus că a fost "spectaculos", chiar vorbesc serios. Vă suntem foarte recunoscători şi vă recomand cu mare drag. Ne-a plăcut mult şi mâncarea, şi servirea, şi totul. Vă mulţumim din suflet!”

Ionut & Meda Poptelecan

“În primul rând, aş vrea să mulţumesc personalului, pentru că am avut cea mai tare petrecere de majorat. Toată lumea s-a distrat, iar servirea a fost super.”

Andrei Paşca

"Dumneavoastră şi echipa dumneavoastră aţi făcut o treabă foarte bună şi, în acest fel, evenimentul nostru a fost de un real succes. Am avut o deosebită plăcere să colaborăm şi aşteptăm cu nerăbdare şi alte evenimente, în acelaşi cadru plăcut. Cu siguranţă am reuşit să-i impresionăm pe partenerii noştri din afara ţării cu preparatele româneşti, pregătite cu atât de multă pasiune, în bucătăria dumneavoastră. Mulţumim!”

Monique, event planner corporate

"Am vrut să spun doar că am fost atât de încântat de serviciul pentru evenimentul nostru aici, la Brilliant Parc. Nu aş ezita să apelez oricând la serviciile lor. Îi recomand cu mare încredere. Mâncarea şi personalul au fost impecabile. Apreciez cu adevărat atenţia la detalii şi feţele zâmbitoare ale tuturor membrilor echipei de acolo."

Ioan Mureşan